Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Enquête peilt mening inwoners gemeente Dirksland

De gemeente Dirksland doet onderzoek naar de klanttevredenheid van inwoners met betrekking tot de dienstverlening/openingstijden van de publieksbalie. Tot maandag 18 april 2011 kunt u zowel digitaal als op papier een enquête invullen.

Vanaf maandag 7 maart 2011 kunt u de enquête downloaden en invullen via de gemeentelijke website www.dirksland.nl of een papieren versie afhalen bij de publieksbalie. De enquête bestaat uit tien (merendeels) meerkeuze vragen.

Geef uw mening
Voldoen de openingstijden van de publieksbalie aan uw wensen? Vindt u dat de gemeente Dirksland op afspraak moet werken of juist niet? En hoe denkt u over de openstelling op donderdagavond? Geef uw mening!

Wat wordt er met deze enquête gedaan?
De uitkomst van deze enquête geeft inzicht in wat de inwoners van Dirksland van de openingstijden van de publieksbalie vinden, en wat ze daarbij eventueel nog missen of wensen. Deze informatie is belangrijk voor het eventueel wijzigen van de openingstijden. Informatie over de uitkomst leest u in april op de gemeentelijke website en in de regionale media.