Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Erepenning voor Johannes Reijntjes

Foto

Op zaterdag 22 juni 2013 ontving de heer Johannes Reijntjes een gemeentelijke erepenning in zilver. Waarnemend burgemeester Corstiaan Kleijwegt reikte hem deze onderscheiding uit tijdens de Culturele Dag in Oude-Tonge.

Na 10 jaar voorzitter te zijn geweest van de werkgroep Oude-Tonge in Beweging! nam de heer Reijntjes afgelopen zaterdag afscheid. Hij was zeer actief op het gebied van cultuur onderwijs en sport. De Culturele Dag in Oude-Tonge was dan ook een perfecte dag om hem eens goed in het zonnetje te zetten. .

Naast zijn voorzittersrol bij de werkgroep Oude-Tonge in Beweging! was de heer Reijntjes jarenlang voorzitter van Tennisvereniging Het Westrak, voorzitter van Stichting Lokale Omroep Flakkee en secretaris/penningmeester Stichting Podium.

Verder is hij 23 jaar voorzitter van de Vereniging Openbaar Onderwijs Goeree-Overflakkee, ruim 21 jaar secretaris van Volkstuinvereniging Oude-Tonge, ruim 12 jaar de organisator voor de werkgroep Kunstmenu Goeree Overflakkee en brengt hij al 9 jaar eten rond voor Tafeltje Dekje.

Reden genoeg voor de gemeente Goeree-Overflakkee om de heer Reijntjes te onderscheiden met de gemeentelijke erepenning in zilver.