Nu op de radio: De late avond

Gemeente Dirksland twittert

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws uit Dirksland? Dat kan nu via Twitter. De gemeente Dirksland gebruikt Twitter om nieuwsberichten en bekendmakingen te publiceren, met een link naar het bericht op de gemeentelijke website www.dirksland.nl.

De officiële twitterpagina van de gemeente is www.twitter.com/gem_Dirksland. Deze pagina is te herkennen aan het gemeentewapen. Volgers worden via twitterberichten (tweets) op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in de gemeente. In de meeste gevallen ontvangen de volgers een link naar de gemeentelijke website www.dirksland.nl, waar het uitgebreide nieuwsbericht is te lezen.

Aanmelden
Om de twitterberichten van de gemeente Dirksland te kunnen volgen, kunnen geïnteresseerden zonder eigen twitteraccount zich gratis registreren via www.twitter.com. Zij kunnen zich aanmelden voor de nieuwsberichten van de gemeente via www.twitter.com/gem_Dirksland en vervolgens klikken op de knop 'Follow' of 'Volgen'.

Volgen
Als u al een twitteraccount heeft, kunt u de gemeente Dirksland eenvoudig toevoegen en volgen. U krijgt dan het actuele nieuws automatisch in uw berichtenoverzicht.