Nu op de radio: Archipel bij nacht

Gemeentehuis Middelharnis weer bereikbaar per auto

logo gemeente MiddelharnisDe Koningin Julianaweg in Middelharnis is vanwege rioleringswerkzaamheden tussen de rotonde bij de Langeweg en de kruising Hobbemastraat/Doetinchemsestraat opgebroken. Met ingang van maandag 19 november 2012 kunnen bezoekers per auto via een tijdelijke verharding vanaf de kruising met de Hobbemastraat het gemeentehuis bereiken en op het voorplein maximaal een half uur parkeren.

Bezoekers te voet en per fiets kunnen het beste gebruik maken van de aangegeven omleidingsroute via de Frans Halslaan.

Weggebruikers moeten gedurende de werkzaamheden rekening houden met gewijzigde routes en beperkte bereikbaarheid. Doorgaand verkeer tussen de kruisingen met de Langeweg en de Hobbemastraat/Doetinchemsestraat is niet mogelijk. De bedrijven, de scholen, de woningen en het gemeentehuis zijn bereikbaar via omleidingsroutes. In het gebied staan de verschillende omleidingsroutes met borden aangegeven.

De bussen rijden een aangepaste route en stoppen bij de tijdelijke bushalte 'Gemeentehuis' naast de rotonde bij de Langeweg, ter hoogte van verpleeghuis De Goede Ree in Sommelsdijk.

Zodra de rioleringswerkzaamheden zijn afgerond, ondergaat de Koningin Julianweg een metamorfose. De werkzaamheden duren naar verwachting nog tot juni 2013. Actuele informatie over de werkzaamheden en de bereikbaarheid is te vinden op www.middelharnis.nl/werkzaamheden.