Nu op de radio: Archipel bij nacht

Getuigenoproep: woninginbraak Nieuwe-Tonge

logopolitieOp dinsdag 6 september 2011 omstreeks 13:00 uur is er ingebroken in een woning aan de Zuiddijk in Nieuwe-Tonge. De politie is op zoek naar mensen die iets gezien hebben.

Na de inbraak zijn drie mannen gezien die uit de richting van de betreffende woning liepen. Deze mannen hadden een aantal tassen bij zich en zijn vermoedelijk vertrokken met een zwarte personenauto met een buitenlands kenteken. Deze auto stond waarschijnlijk geparkeerd naast het gymnastieklokaal van basisschool 'de Pannenbakker', aan de Kerkstraat. De politie wil graag in contact komen met mensen die deze mannen hebben zien lopen. Ook wil de politie weten of er mensen zijn die de donkerkleurige personenauto naast de school aan de Kerkstraat hebben zien staan of hebben zien wegrijden.

De drie mannen waren jong, twintigers, en ongeveer 1.80 m lang. Ze droegen alle drie zwarte jassen waarvan één een capuchon had. Heeft u iets gezien dat de politie verder kan helpen? Bel dan naar 0900-8844. Als u anoniem wilt blijven, kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.