Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Informatieve raadsvergadering over openbare orde en veiligheid

Op donderdag 4 december 2008 staat de raadsvergadering van de gemeente Oostflakkee in het teken van het thema openbare orde en veiligheid. Tijdens deze thema-avond zullen diverse genodigden vanuit hun functie en ervaringen de raadsleden van Oostflakkee informeren over openbare orde en veiligheid en dan specifiek over alcoholmatiging en de aanpak rondom Oud & Nieuw.

Programma
Tijdens deze thema-avond staan twee thema's centraal; alcoholmatiging en de aanpak van Oud & Nieuw 2008/2009. Het eerste deel van de avond gaat in op het onderwerp 'alcoholgebruik'. Een aantal sprekers geeft vanuit zijn of haar eigen betrokkenheid en verantwoordelijkheid een visie op dit onderwerp. Daarnaast wordt een toelichting gegeven op de activiteiten en initiatieven die worden georganiseerd en maatregelen die worden genomen om deze activiteiten in goede banen te leiden. Dit met als doel de activiteiten ook in de toekomst te laten voortbestaan.

Na de pauze komt het onderwerp 'aanpak Oud & Nieuw 2008/2009' aan bod. Tijdens dit deel van de avond wordt ingegaan op de voorbereidende maatregelen die worden genomen om de jaarwisseling op een veilige en gezellige manier te laten verlopen.

Avond bijwonen
Geïnteresseerden kunnen deze informatieve raadsvergadering bijwonen in de raadzaal in Oude-Tonge. Aanvang van de vergadering is om 19:30 uur.