Nu op de radio: Weekendmix

Inschrijven boek 100 jaar 't Kompas Den Bommel

In het jaar 2009 bestaat de christelijke basisschool 't Kompas in Den Bommel 100 jaar. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een boek over 100 jaar 't Kompas, ter gelegenheid van het jubileum.

Het boek is gemaakt door oud-leerkrachten Gerda Gravendeel-Flach en Marian van de Tol-Kommers en oud-leerling Rianne Bogerman. Naast de geschiedenis van de school zijn ook veel interviews met oud-leerlingen en leerkrachten opgenomen. Oude en recente (klasse)foto's completeren het boek.

De exacte prijs is op dit moment nog niet bekend maar het boek zal tegen kostprijs te koop zijn en in ieder geval niet meer dan 15 euro gaan kosten. Als u het boek wilt kopen, wordt u verzocht dit voor 20 mei 2009 door te geven via het e-mailadres rianne.bogerman@gmail.com of via een telefoontje naar 0187-611548. Er wordt dan een exemplaar voor u gereserveerd. Alleen bij voldoende exemplaren wordt een tweede keer gedrukt.

Oud-leerlingen zijn ook welkom op de reünie op 6 juni 2009. De reünie wordt gehouden in verenigingsgebouw Bommelstee in Den Bommel van 14:00 uur tot 17:00 uur. Opgeven via bovengenoemd emailadres of telefoonnummer.