Nu op de radio: Archipel bij nacht

Jarige brandweer Middelharnis trakteert

Foto

Op zaterdag 10 september 2011 organiseert de jarige Brandweer Middelharnis van 10:00 uur tot 15:00 uur diverse activiteiten op het parkeerterrein nabij keukencentrum Tieleman. Het vrijwillige brandweerkorps van Middelharnis bestaat dit jaar namelijk 60 jaar. Een lustrum waar niet onopgemerkt aan voorbij wordt gegaan.

Tijdens deze dag worden er diverse brand- en hulpverleningsdemonstraties gegeven. Ook zijn er allerlei (water-)spelletjes voor de kinderen en is er aandacht voor de brandpreventie in- en rondom uw huis. Voor de liefhebbers zijn er diverse oude en bijzondere brandweerauto's te bezichtigen.  Op het terrein vindt u ook verschillende stands met informatie over EHBO, reanimatie, de Automatische  Externe Defibrillator (AED) de Brandwondenstichting en is het mogelijk een rondrit te maken met een oude brandweerauto.
 
In de afgelopen weken zijn er op de basisscholen in Middelharnis en Sommelsdijk kleurplaten uitgereikt aan kinderen. Kinderen die de kleurplaat zo mooi mogelijk inkleuren mogen hem op zaterdag 10 september inleveren bij de brandweerkraam op het demonstratieterrein. Op een later tijdstip wordt er uit de inzendingen in diverse categorieën een winnaar bekend gemaakt.