Nu op de radio: Jouw Weekendstem!

Jubilarissen bij Brassband Concordia

Op het concert van Brassband Concordia van zaterdag 5 juni 2010 was niet alleen mooie muziek te horen, er werden ook maar liefst drie jubilarissen gehuldigd. De avond begon vooral zomers warm, maar dat mocht de pret niet drukken.

Brassband Concordia verzorgde zijn aandeel voor deze avond voor de pauze en begon met het vrolijke Marches on Parade. Een medley van bekende marsen. Na nog wat mooie muziek kwam wethouder Tuk binnen en stonden opeens de jubilarissen in het middelpunt van de belangstelling.

Bastiana Voogd kreeg een speldje en oorkonde voor 12½ jaar trouwe dienst. Rianne de Ronde-Breen vervolgens voor 25 jaar en als laatste Wim Vlietland. Hij blaast maar liefst 60 jaar met 'Concordia' mee. Wat een prestatie. Voor alle drie was er een speldje en een oorkonde, natuurlijk bloemen en een hartelijke felicitatie. Daarna werd het programma vervolgd met enkele tophits van de vorig jaar overleden Michael Jackson, o.a. Thriller, Earth Song en Beat it.

Na de pauze werd het programma verzorgd door fanfareorkest 'Vooruit' uit Oude-Tonge. En ook nu kon er weer genoten worden van prachtige muziek. In het najaar hoopt 'Vooruit' op concours te gaan en ze lieten alvast horen wat ze dan voor verplicht werk willen spelen. 'Three Extraordinairy Journeys' van Philip Sparke gebaseerd op romans van Jules Verne. De avond werd afgesloten met 'The Bandwagon', een toegift van Oude-Tonge. Al met al, een geslaagde muzikale avond.