Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Kaartverkoop festival Turbulent gestart

Jongerencultuurfestival Turbulent vindt plaats in de herfstvakantie en meert dan met festivallocatie partyschip De Ameland aan bij de Zuid-Hollandse eilanden. Tijdens de drie festivaldagen komen er weer bekende artiesten optreden, zoals DJ Jamie Westland (drummer van Di-rect), DJ Willie Wartaal, Fouradi, Gers en Marlon Kicken. Daarnaast is er natuurlijk ook veel aandacht voor regionale talenten, die voortkomen uit de DJ Contest, de Bandjes Showcase, Culture Jam (open podium) en diverse andere voortrajecten.

Data Festival Turbulent:

  • Dinsdag 19 oktober 2010 Middelharnis (editie Goeree-Overflakkee)
  • Donderdag 21 oktober 2010 Hellevoetsluis (editie Voorne-Putten Rozenburg)
  • Zaterdag 23 oktober 2010 's-Gravendeel (editie Hoeksche Waard)

De kaartverkoop is gestart op 1 september 2010. Gedurende de maand september worden de kaarten tegen een gereduceerd tarief aangeboden (1,50 euro korting). In de maand oktober zijn de kaarten in de voorverkoop 10,- euro inclusief servicekosten. Vanwege de beperkte capaciteit van partyschip De Ameland worden er alleen kaarten in de voorverkoop verkocht en zal er dus geen dagkassa gehanteerd worden. Wees er dus snel bij en mis de boot niet, want OP = OP!

Voor meer informatie over het programma per festivaldag en kaartverkoopdetails, ga naar de website van Festival Turbulent: www.festivalturbulent.nl.