Nu op de radio: De late avond

Kernbijeenkomsten in het kader van de toekomstvisie

De gemeente Middelharnis nodigt alle inwoners uit om samen met andere inwoners en organisaties mee te denken over de toekomst van Middelharnis. Begin juni 2008 worden vier bijeenkomsten georganiseerd.

Tijdens de bijeenkomsten geeft de burgemeester of de loco-burgemeester eerst een korte toelichting op de toekomstvisie. Daarna volgt een actief programma over allerlei onderwerpen die een ieder nu en in de toekomst aangaan. Men kan aan diverse tafels meepraten over uiteenlopende thema's zoals welzijn, sport en cultuur, werken en economie, ruimtelijke ontwikkeling. Alle uitkomsten worden verwerkt om tot een toekomstvisie te komen, waarover de gemeente in het najaar nog een keer met alle inwoners in debat wil. Daarna neemt de gemeenteraad een besluit over de koers van de gemeente door de toekomstvisie 2015-2020 vast te stellen.

De bijeenkomsten vinden plaats op:

  • Maandag 2 juni - De Staver in Sommelsdijk
  • Woensdagavond 4 juni - 't Trefpunt in Stad aan 't Haringvliet
  • Dinsdagavond 10 juni - Ons Dorpshuis in Nieuwe-Tonge
  • Donderdagavond 12 juni - De Staver in Sommelsdijk
De bijeenkomsten beginnen om 19:30 uur (ontvangst vanaf 19:00 uur) en zullen omstreeks 22:00 uur eindigen. Alle inwoners hebben inmiddels een uitnodiging in de bus gekregen. Op www.middelharnis.nl is meer over de toekomstvisie te lezen.