Nu op de radio: Jouw Weekendstem!

Kom zingen bij Gospelkoor Per Amore

Woensdagavond 25 augustus 2010 is de eerste repetitieavond van het nieuwe seizoen van gospelkoor Per Amore. Het interkerkelijk gospelkoor is januari 1998 opgericht in Stellendam en kreeg de naam 'Per Amore' wat 'uit Liefde' betekend. De doelstelling van het koor is het uitdragen van God's woord door middel van muziek en zang. Om zo mensen te steunen en te bemoedigen maar ook blijdschap en dankbaarheid te delen.

Gospelkoor Per Amore staat onder de professionele leiding van Ad de Joode. Arjan Huizer geeft daar met zijn pianospel uitstekende aanvulling op. Het repertoire bestaat uit Engels- en Nederlandstalige muziek dat regelmatig ten gehore wordt gebracht tijdens kerkdiensten en concerten. Mission Music heeft Per Amore gevraagd samen met gospelkoor In Touch uit Sommelsdijk een kerstconcert te geven in Middelharnis. Vind je het leuk om daarbij mee te zingen kom dan mee repeteren.

Sinds april 1999 is het koor officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op dit moment bestaat het koor uit ruim 40 leden. Per Amore repeteert iedere woensdagavond van 19:45 tot 21:45 uur in de Gereformeerde kerk te Stellendam.

U bent van harte uitgenodigd om eens gezellig binnen te lopen om te luisteren en/of mee te zingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat via info@per-amore.nl.