Maak samen de straten veiliger op Goeree-Overflakkee

Foto

Op dit moment is er op Goeree-Overflakkee in bijna elk dorp een buurtpreventieteam actief. Deze teams bestaan uit enthousiaste vrijwilligers die een paar avonden per maand de straat op gaan om de veiligheid en de leefbaarheid te waarborgen. Dit doen ze altijd met z’n tweeën.

Zo kijken ze bijvoorbeeld naar opklimmateriaal, auto’s die niet op slot staan, openstaande ramen die mogelijk gebruikt kunnen worden door inbrekers, donkere huizen en verdachte situaties. De vrijwilligers doen niets wat ze niet willen. Als ze een situatie niet vertrouwen, dan zijn de lijntjes met de politie erg kort.

Meer informatie en aanmelden? Klik hier.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina