Nu op de radio: Ons Eiland,Altijd Dichtbij

Met twee teams deelnemen aan de Roparun 2011

Foto

De Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners hebben twee teams ingeschreven voor de komende (20e) editie van de Roparun, die op 11 juni in Parijs van start zal gaan. In het kader hiervan zullen de teams de komende maanden op Flakkee weer allerlei acties organiseren om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen ten bate van kankerpatiënten.

In juni 2011 wordt voor de 20e keer de Roparun georganiseerd; de estafetteloop van Parijs naar Rotterdam waarbij 275 teams een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. De verschillende teams van dit geweldige evenement, dat landelijk steeds meer bekendheid krijgt, brachten in 2010 het fantastische bedrag van ruim 4,6 miljoen Euro bij elkaar, waaraan de teams van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners maar liefst € 50.000,- hebben bijgedragen. Een bedrag waarmee de Roparun in de afgelopen jaren al heel veel instanties heeft kunnen ondersteunen, ook op Goeree-Overflakkee. Voorbeelden hiervan zijn het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en Calando in Dirksland en nieuw dit jaar ook het inloophuis de Boei in Goedereede.

Ook voor de komende jubileumeditie hebben de 2 Flakkeese teams ingeschreven, een gemengd team en een heren team. In de komende maanden zullen deze teams de nodige acties op Flakkee organiseren, zoals sponsorlopen op scholen, collectes en een spinning marathon. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang en de eerste sponsoren hebben hun bijdrage voor 2011 alweer toegezegd, waaronder de twee hoofdsponsoren Tieleman Keukens en N. Mijnders Transport.  Dit alles om ook dit jaar weer een zo hoog mogelijke bijdrage te kunnen leveren en wellicht de 50.000 Euro van vorig jaar te overtreffen!

Naast het goede doel wordt ook de sportieve prestatie niet uit het oog verloren. In 2010 legde het herenteam de 520 km van Parijs naar Rotterdam af in 33 uur en 7 min, waarmee ze als snelste team over de finish kwamen. Het gemengde team finishte als 109e. Twee uitstekende prestaties waar ook dit jaar weer hard voor getraind zal worden om deze te evenaren.

Wilt u de ontwikkelingen van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners volgen kijk dan op www.roparunflakkee.nl.