Nu op de radio: Ons Eiland,Altijd Dichtbij

Musici organiseren concertreis naar Parijs

Foto

Advertorial -  Na een succesvolle 1-daagse concertreis naar Brussel organiseren dezelfde musici nu een 2-daagse concertreis naar Frankrijk. Vrijdag 21 oktober 2011 vertrekt een luxe touringcar van firma Mijnders uit Melissant naar het prachtige eeuwenoude Parijs. Bestemming is onder andere de Amerikaanse kerk in Parijs waar vijf musici een concert zullen geven.

Uitvoerenden zijn Jan van Seters (countertenor), Fryda Huizer (sopraan en panfluit), Liesbeth Keijzer - Westhoeve (sopraan), Jan Teeuw (orgel) en Arjan Huizer (orgel en vleugel). Het gevarieerde repertoire bestaat uit (klassieke) muziek dat makkelijk in het gehoor ligt. Denk bijvoorbeeld aan componisten als Händel, Bach en Brahms maar ook liederen van Joh. de Heer en eigen composities. Het concert zal plaatsvinden op zaterdagmiddag. Vrijdag en zaterdagochtend zullen bijzondere bezienswaardigheden van Parijs worden bezocht, beleeft u een boottocht over de Seine bij avondlicht en geniet u van een 3-gangen diner. Ook is er tussendoor tijd om vrij te besteden.

De kosten voor de concertreis inclusief concert, hotelovernachting met ontbijt, 3-gangen diner, boottocht en bezienswaardigheden bedraagt 225 euro per persoon (1-persoons kamer op meerprijs). Meer informatie is te vinden op www.muziekreizen.eu. Via de website kunt u zich ook opgeven. Bellen kan ook, het telefoonnummer is 0187-712398.