Muziekgebouw GO heeft nog plaats voor nieuwe leerlingen

Het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee gaat van start en is toegankelijk voor iedereen die de wereld van de muziek wil ontdekken. Vanaf eind augustus starten de instrumentale en vocale lessen met een breed aanbod op het gebied van klassiek, jazz, pop, harmonie, fanfare en brassband.

Veel van de leerlingen van de inmiddels opgeheven muziekscholen (Goeree-Overflakkee, Deltastreek, Oostflakkee) hebben zich al aangemeld. Zij kunnen hun opleiding naadloos voortzetten want bijna alle docenten die bij de opgeheven muziekscholen gewerkt hebben vervolgen deze werkzaamheden in het nieuw gestarte Muziekgebouw GO. Gelukkig vinden ook nieuwe leerlingen de weg naar het Muziekgebouw. Zij kunnen daar les gaan nemen op één van de instrumenten van het veelkleurig palet dat door een team van ongeveer 30 vakbekwame docenten wordt aangeboden.

Nog lesplaatsen beschikbaar
Het plaatsen van alle leerlingen die zich aangemeld hebben is maatwerk. Het nieuwe Muziekgebouw is zodanig ingericht dat de plaatsing van de leerlingen heel flexibel is; er zijn allerlei nieuwe lesvormen (waaronder strippenkaarten) en er is nog ruim plaats. Voor meer informatie, tarieven en aanmelding zie www.muziekgebouwgo.nl

DeltaFiber