Nu op de radio: Jouw Weekendstem!

N57 Stellendam beide richtingen weer toegankelijk

Het verkeer op de N57 ter hoogte van Stellendam kan met ingang van vrijdag 29 juni 2012 weer in twee richtingen over de N57 rijden, met dien verstande dat voor elke rijrichting slechts 1 rijstrook beschikbaar is. Deze maatregel blijft tot nader bericht van kracht. De afsluiting in noordelijke richting is daarmee opgeheven.

Alleen het westelijk deel van de Goereese brug kan worden gebruikt. Aangezien de maximum snelheid ter plekke door deze aanpassing is verlaagd tot 70 km per uur, moeten weggebruikers in beide richtingen rekening houden met enige vertraging.
Voor het vaarwegverkeer geldt nog steeds een onderdoorvaarthoogtebeperking van 14 meter boven NAP. Dit zal nog enkele weken duren.

Hinder en reparatie
Rijkswaterstaat probeert de hinder voor het (vaar)wegverkeer zoveel mogelijk te beperken. Desondanks zullen zowel weggebruikers als vaarweggebruikers enige hinder van de genomen maatregelen ondervinden. De voorbereidingen voor de reparatie van het oostelijk deel van de Goereese brug zijn in volle gang. Zodra bekend is wat Rijkswaterstaat precies gaat doen en hoe, volgt nader bericht.

Meer informatie
Meer informatie is te vinden op de websites www.vanAnaarBeter.nl en www.infocentrumbinnenwateren.nl of telefonisch te verkrijgen via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002 (ma t/m zo van 06:00 uur tot 22:30 uur).