Nu op de radio: Archipel bij nacht

Nieuw jong dameskoor Shira

In Middelharnis en in Kapelle Biezelinge hoopt in januari 2013 een nieuw jong dameskoor van start te gaan onder de naam Shira. Shira is een Hebreeuwse naam voor zingen. Het koor zal 1- tot 3-stemmige dameskoormuziek zingen en is toegangelijk voor vrouwen in de leeftijd van 16 tot 45 jaar.

Het repertoire bestaat uit psalmen, gezangen en klassieke werken. Doordat het geheel tot 3-stemmige muziek kan leiden, is de verwachting dat de klank uniek wordt. Van de leden wordt enige thuisstudie verwacht. Na een stemtest tot 1e sopraan, 2e sopraan of alt zal het koor van start gaan. In april 2013 staat de eerste uitvoering al gepland in de grote kerk van Kapelle samen met jong mannenkoor Salomo. Ook gezamenlijk zullen de koren optreden.

De repetities vinden een maal per drie weken plaats op woensdagavond en een enkele keer op maandagavond. Meer informatie en opgave via de site www.peterwildeman.nl. Er zijn al een aantal aanmeldingen.

Voor sommige repetities is nog plaats voor een pianist(e). Vind je het leuk, en speel je leuk, stuur dan een mail naar info@peterwildeman.nl.