Nu op de radio: Archipel bij nacht

Onderhoud recreatieterreinen Grevelingen

Het Natuur- en Recreatieschap de Grevelingen laat in de periode van medio september tot begin november 2008 groot onderhoud uitvoeren aan haar recreatieterreinen rondom het Grevelingenmeer.

Van maandag 22 september tot 30 september zal het fietspad langs de Slikken van Flakkee bij Melissant afgesloten zijn. Tegelijkertijd wordt ook de toegangsweg naar het strandje bij de Slikken gesloten voor autoverkeer in verband met egalisering en onderhoud.

Op 30 september zullen beide trailerhellingen aan de Grevelingenzijde van de Brouwersdam (Springersdiep en Middelplaat) niet te gebruiken zijn om boten te water te laten in verband met onderhoudswerkzaamheden aan de hellingen.

Begin oktober wordt het zwemstrandje bij Den Osse opgehoogd en krijgen de trappen een opknapbeurt.

Eind oktober wordt gestart met het schilderen en onderhouden van de toiletgebouwen op alle recreatieterreinen. Aan de surfoevers blijven, tijdens de onderhoudswerkzaamheden enkele toiletten open voor het publiek.

De werkzaamheden aan het fietspad op de Slikken van Flakkee, de trailerhellingen aan de Brouwersdam en strandje Den Osse worden uitgevoerd door Aannemersbedrijf GMB te Ouddorp. Het onderhoud aan de toiletgebouwen is in handen van Aannemersbedrijf S.D.M.S. uit Hellevoetsluis. De directievoering van alle werkzaamheden wordt gedaan door Groenservice Zuid-Holland, (G.Z-H) uit Schiedam, dagelijks beheerder van het Grevelingenmeer.

Werzaamheden op de speel- en ligweiden op de Kabbelaarsbank, De Punt West, Grevelingendam en Battenoord starten na de herfstvakantie.