Nu op de radio: Archipel bij nacht

Ondertekening realisatiecontract Centrumplan Ooltgensplaat

Foto

Op vrijdag 18 februari 2011 ondertekende burgemeester Jan Heijkoop namens de gemeente Oostflakkee en de heer Tom Haagmans van aannemersbedrijf Vaessen het realisatiecontract voor de bouw van het Centrumplan in Ooltgensplaat. Het Centrumplan omvat de bouw van openbare basisschool De Regenboog, verenigingsgebouw 't Centrum, peuterspeelzaal Olleke Bolleke en sportzaal 'D'n Boagaerd' in één multifunctioneel gebouw.

Het Centrumplan maakt onderdeel uit van het Ontwikkelingsplan Ooltgensplaat. Naast het Centrumplan zijn onder meer het bedrijventerrein Dorpsweg en het oude centrum van Ooltgensplaat in het Ontwikkelingsplan Ooltgensplaat opgenomen.
 
Op de website van de gemeente, www.oostflakkee.nl is meer informatie te vinden over de plannen. U kijkt hiervoor onder het kopje Wonen en Leven, onderdeel bouwprojecten.

Na de ondertekening reikte coöperatie Deltawind een gift uit aan de initiatiefnemers van het plan. Deze gift is bedoeld voor de realisatie van energiezuinige maatregelen in het gebouw. Tevens is de gemeente met Deltawind in gesprek over een eventuele renteloze lening die Deltawind zou willen verstrekken voor hetzelfde doel. Op dit moment wordt nog bekeken in hoeverre dit haalbaar en realistisch is.