Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Opbrengst Zomerfair voor de Boei Goedereede

Foto behorende bij Opbrengst Zomerfair voor de Boei Goedereede
Foto behorende bij Opbrengst Zomerfair voor de Boei Goedereede

Zaterdag 7 juli 2011 organiseerden Ellen Koreman en Annet Tanis voor de tweede maal hun 'Zomerfair'. In de tuin van Ellen aan het Melkdijkje 3 was een keur aan producten te koop: van vaste plantjes, zelfgemaakte babyspulletjes, fotokaarten en sieraden tot servies, brocante, oude boeken en gerookte vis. Ook was er een uitgebreid terras waar koffie en thee verkrijgbaar waren. Opbrengsten van deze koffiehoek waren voor De Boei, een inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten in Goedereede.

Dinsdag 30 augustus 2011 werd in Café Goeree tijdens de eerste inloop van De Boei na de zomerstop door Ellen Koreman en Annet Tanis het opgehaalde bedrag bekend gemaakt. De opbrengsten van de koffie- en theehoek bedroegen maar liefst 650 euro. Aangevuld met de winst van de eigen kraam, die De Boei daar bezette voor de verkoop van o.a. kruukplaetjes, en de donaties van diverse standhouders kon daarom een bedrag van 1050 euro worden overhandigd.

Iedereen kijkt terug op een geweldige dag. Het was niet alleen prachtig weer. Er was ook geweldige sfeer en het was hartverwarmend hoe heel veel vrijwilligers zich belangeloos inzetten. De plannen zijn er dan ook om volgend jaar de fair opnieuw te organiseren, met een koffie en theehoek!