Nu op de radio: Archipel bij nacht

Openlucht bioscoop Diekhuus goed bezocht

Foto

De openlucht bioscoopvoorstelling op het Diekhuusplein was vrijdagavond 23 september 2011 een groot succes. Om 18:30 uur werden de eerste stoelen al klaar gezet op het plein door bezoekers, iedereen was verzocht een eigen stoel me te nemen. Rond 20:30 uur kwamen bezoekers in grotere groepen het plein op om een plekje te veroveren voor de unieke gratis buitenvoorstelling van de film Gooische Vrouwen die om 21:00 uur begon.

Prachtige avond
Het was een heerlijke nazomer avond met een goed gevuld plein, een prima horeca voorziening met o.a. warme chocolademelk en popcorn, er waren fleece dekens aanwezig voor degene die het gedurende film toch koud kregen en er stonden twee vuurtonnen op het plein wat de gezellige sfeer op het plein ten goede kwam. De film werd bijzonder scherp geprojecteerd op een geweldig groot doek van maar liefst 35 vierkante meter.

Rond 23:00 uur verlieten bezoekers het plein. Iedereen was het met elkaar eens, het was een zeer geslaagde unieke avond in Middelharnis die zeker voor herhaling vatbaar is.

Hou www.cultuurpleingo.nl in de gaten voor het laatste culturele nieuws van Goeree-Overflakkee en volg ons op twitter: @HetDiekhuus.