Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Politie voorkomt illegale houseparty

logopolitieZaterdagavond 2 juli 2016 zijn op een terrein aan de Campweg in Sint-Annaland een 27-jarige man uit Den Bommel en een 30-jarige inwoner uit Sint-Maartensdijk voor vernieling aangehouden.

Buitengewone opsporingsambtenaren meldden rond 22:30 uur aan de politie dat er een hek bij een terrein aan de Campweg was vernield. De vernieling had mogelijk te maken met een op handen zijnde illegale houseparty. Enkele politie-eenheden gingen naar de Campweg.

Agenten zagen dat het hekwerk was opengebroken, vermoedelijk was het slot doorgeslepen. Een verkeersbord, dat normaal bij dit hek hangt, was verdwenen. In een personenauto zaten de mannen uit Den Bommel en Sint-Maartensdijk. Ze vertelden dat ze het slot hadden vernield. In de auto lagen een betonschaar en een slijptol. Deze werden in beslag genomen. De mannen werden aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht.

Geluidsapparatuur, aggregaten en podiumdelen
In de omgeving hebben agenten diverse auto's gecontroleerd. In sommige auto werden geluidsapparatuur, aggregaten en podiumdelen aangetroffen. De bestuurders bevestigden dat zij inderdaad op weg waren naar de Campweg voor een illegale houseparty. Zij zijn allen huiswaarts gekeerd.