Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Raadsvergadering werkgelegenheid en ondernemersklimaat

Op donderdag 11 juni 2009 staat de informatieve raadsvergadering van de gemeente Oostflakkee in het teken van het thema 'Werkgelegenheid en ondernemersklimaat'. Tijdens deze avond zullen diverse genodigden vanuit hun functie en ervaringen de raadsleden van Oostflakkee informeren over de werkgelegenheid en ondernemersklimaat in de gemeente.

Programma
Wethouder van der Valk zal de avond kort inleiden. Hij gaat in op de relatie tussen ondernemers en de gemeente Oostflakkee. Hij vertelt onder meer over het mentorproject en het ondernemersloket op de gemeentelijke website. Vervolgens is het woord aan de heer Van der Vegt, voorzitter van de Kamer van Koophandel Rotterdam. In zijn verhaal geeft hij zijn visie op het ondernemen op Goeree-Overflakkee en de omgeving, mede aan de hand van in kaart gebrachte uitdagingen voor de ondernemers. Als afsluiting van de avond vertelt de heer In 't Veld, directeur van Mol Agrocom BV, over zijn ervaringen met ondernemen in Oostflakkee.

Na iedere spreker is er gelegenheid tot discussie en het stellen van vragen. Voor deze avond worden alle ondernemers in de gemeente Oostflakkee uitgenodigd.

Avond bijwonen
Geïnteresseerden kunnen deze informatieve raadsvergadering op 11 juni 2009 bijwonen in de raadzaal van het gemeentehuis in Oude-Tonge. Aanvang van de vergadering is om 19:30 uur. Vanwege het grote aantal genodigden voor deze avond, wordt u dringend verzocht om u voor deze avond aan te melden. U kunt zich tot en met vrijdag 5 juni 2009 aanmelden bij het bestuurssecretariaat: 0187-647182 of bestuurssecretariaat@oostflakkee.nl.