Nu op de radio: Archipel bij nacht

Radio Goeree Lokaal: 72 uur in actie voor Kika

Op woensdag 6 juli 2011 komt Radio Goeree Lokaal in actie voor stichting Kika. Tijdens deze actie worden drie DJ's (Jakko Vermeulen, Carola Rokven en Alexander Rokven) 72 uur opgesloten in de studio van RGL. De studio gaat ook echt op slot zodat de Dj's er niet uit kunnen. Luisteraars kunnen een verzoekplaat aanvragen voor geld. Tevens komen er meer acties om geld in te zamelen.

Kinderen kunnen op 22 en 29 juni 2011 geschminkt worden in speeltuin de Flipjes, tegen een kleine vergoeding van € 3,00 per persoon.

Op zaterdag 9 juli 2011 (de dag dat de actie eindigt) worden er oliebollen gebakken, € 3,- per 5 en € 5,- per 10.

Stichting Kika zet zich in voor Kinderen kanker vrij. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Startdatum: woensdag 06 juli 2011 om 18:00 uur
Einddatum: zaterdag 09 juli 2011 om 18:00 uur

De studio wordt gesloten door burgemeester van de Velde - de Wilde en op zaterdag weer geopend door Kees Witte, vrijwilliger voor Kika. Mocht u geïnteresseerd zijn om tijdens de actie te komen kijken kunt u altijd langskomen. Natuurlijk kunt u ook bellen voor uw verzoekje. Ook donaties kunnen worden gebracht bij de studio. Het geld wordt op zaterdag 09 juli 2011 om 18:00 uur tijdens de uitzending uitgereikt aan Stichting Kika. Op dat moment worden de DJ's ook vrijgelaten.