Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Repair Café Middelharnis gaat weer van start

Na een succesvolle start in maart 2012 gaat er weer een nieuw seizoen Repair Café van start. Veel mensen zijn al blij gemaakt met het herstellen van zijn/haar kapotte apparaten. Variërend van een koffiezetapparaat, tot het herstel van een oefenbugel en alles wat er aan elektronica, spijkerbroeken en fietsen binnen kwam.

De vrijwillige reparateurs zijn er om samen met u uw kapotte spullen te repareren of u te voorzien van deskundig advies. Ook kun je elkaar ontmoeten en inspiratie opdoen. De reparateurs gaan u weer op de laatste zaterdag van de maand van 10:00 tot 13:00 uur helpen met de broodrooster die het niet doet of de trui met de mottengaatjes. Want weggooien, mooi niet.

Ook zijn er nog altijd vrijwilligers welkom, van gastvrouw tot elektronica reparateur. Mail naar repaircafemiddelharnis@gmail.com, bellen mag ook naar Fred (06-26940330) of naar het Diekhuus aan het Beneden Zandpad 7 in Middelharnis (0187-482400).

In tegenstelling tot eerdere publicatie wordt het Repair Café van 29 september 2012 gehouden op het plein voor het Diekhuus bij de Streekmarkt.