Nu op de radio: Archipel bij nacht

RGO-leerlingen spinnen 2.380 euro bij elkaar

Foto

Op 5 september 2014 fietsen Niels Kamerling en Ton de Munck de Mont Ventoux op voor de actie 'Groot verzet tegen Kanker', georganiseerd door de Stichting Mont Ventoux. Voor deze beklimming willen zij zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker (VOKK) en KWF Kankerbestrijding.

Afgelopen maand organiseerden Niels en Ton in samenwerking met de RGO Middelharnis en Sportcentrum Budget Fit een Spinningevenement voor alle tweedeklassers van deze school. De leerlingen kregen een Spinningles aangeboden, waarbij als tegenprestatie werd verwacht dat zij zoveel mogelijk sponsorgeld inzamelden voor Niels en Ton. Om de leerlingen enthousiast te krijgen hebben Niels en Ton zelf hun deelname aan de actie 'Groot verzet tegen Kanker' gepresenteerd aan de leerlingen van de RGO. Uiteindelijk resulteerde deze samenwerking door de uitstekende inzet van alle leerlingen in een bedrag van maar liefst € 2.380,-.

Als beloning voor de leerlingen die het meeste geld hebben ingezameld, zijn er waardebonnen van SA Sport en Lake Side Middelharnis uitgereikt. Tevens kreeg iedere leerling een rittenkaart voor twee keer gratis sporten bij Budget Fit. De RGO wenst Ton en Niels heel veel succes en hoopt dat er in de komende tijd nog meer geld voor dit doel wordt ingezameld.