Nu op de radio: Archipel bij nacht

Sem (5) uit Stellendam beleeft een Super Opkikkerdag

Alles doen wat je leuk vindt en even vergeten dat je ziek bent. Dat staat Sem en zijn gezin uit Stellendam zaterdag 17 november 2012 te wachten. Voor een dag wordt Center Parcs de Eemhof in Zeewolde omgetoverd tot een waar Opkikkerland waar ruim 55 gezinnen met een langdurig ziek kind een dag vol plezier beleven. Zo'n dag is onmisbaar naast de dagelijkse, vaak harde, realiteit van behandelingen en doorlopende ziekenhuisbezoeken.

De pedagogisch en maatschappelijk medewerk(st)ers van het ziekenhuis waar Sem onder behandeling is, vonden dat hij én zijn gezin wel een 'Opkikker' konden gebruiken. Na een gezellig en persoonlijk gesprek met het gezin weet de stichting precies wat hun hobby's en interesses zijn. Op basis van dit gesprek zijn de activiteiten voor de Super Opkikkerdag vastgesteld. Een dag vol verrassingen.

Stichting Opkikker organiseert dit jaar 17 Super Opkikkerdagen op Center Parcs de Eemhof voor gezinnen met een langdurig ziek kind Het hele gezin wordt in het zonnetje gezet en samen beleven ze een dag vol plezier. Ondersteund door de vele vrijwilligers en een samenwerkingsverband met 72 ziekenhuizen, waaronder alle academische, zal Stichting Opkikker in 2012 naar verwachting meer dan 1700 gezinnen 'Opkikkeren'.
Voor meer informatie over Stichting Opkikker kunt u een kijkje nemen op www.opkikker.nl.