Nu op de radio: De late avond

Sportief meesters- en juffenfeest op Het Startblok

Foto

Op woensdag 21 mei 2014 was het weer zover: het jaarlijkse meesters- en juffenfeest op OBS Het Startblok in Oude-Tonge. Op deze dag worden de verjaardagen van de leerkrachten gevierd. Het is weer een fantastisch en spetterend feest geworden. Mede dankzij sportschool Dynamic Motion, de ouderraad en de vele hulpmoeders en -vaders. Na het geven van de cadeautjes aan de leerkrachten was er voor groep 1 t/m 3 en echte kinderkermis op het plein.

Compleet met touwtje trekken, ballonnenclown, cupcakes versieren, tattoos, waterschieten, boogschieten, een springkussen en nog veel meer. Alle kinderen waren verkleed, er was muziek, een echt feest. De groepen 4 t/m 8 mochten op de stormbaan, cupcakes versieren en er waren tattoos. Verder zijn zij in twee groepen op de fiets naar sportschool Dynamic Motion gegaan en hebben daar een aantal hele leuke lessen gehad waaronder spinning, b-kick, drums alive en insanity. De kinderen waren moe, bezweet, maar vonden het fantastisch.

Als afsluiter mochten de kinderen op school nog zeilglijden. Op hun buik duiken over een zeil met water en groene zeep. Hilarisch! Helemaal vies, nat en moe maar bovenal helemaal enthousiast gingen ze weer naar huis. Voor meer foto's kijk op de website van de school: www.het-startblok.nl.