Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Stellendam winnaar Ladies League 2010

Foto

Een paar dagen was Ouddorp het middelpunt van voetbalminnend Goeree-Overflakkee. Het toegestroomde publiek heeft eind december 2010 kunnen zien wat de dames van v.v. Stellendam, v.v. Melissant, DVV '09, v.v. DJS, v.v. Flakkee, v.v. DBGC en v.v. WFB gepresteerd hebben op de Ladies League 2010; het zaalvoetbaltoernooi dat door de dames van v.v. WFB in M.F.G Dorpstienden georganiseerd is. Naast prijzen voor de eerste, tweede en derde plaats waren er ook prijzen te winnen voor de topscoorster, minst gepasseerde keepster en speelster van het toernooi.

Na de gezellige en goed verlopen eerste speeldag lagen er nog vele opties open. Iedereen keek dan ook reikhalzend uit naar de tweede toernooidag, waarop de ontknoping zou plaatsvinden. Deze dag werd gezamenlijk gestart met een lunch, een gezellige toon was gezet. Hierna mochten alle ploegen weer aantreden.

Aan het einde van de laatste dag was het resultaat als volgt:

1. v.v. Stellendam 6-18
2. v.v. DJS 6-11
3. DVV '09 6-10
4. v.v. WFB 6-9
5. v.v. DBGC 6-9
6. v.v. Flakkee 6-6
7. v.v Melissant 6-0

De medaille voor topscoordster van het toernooi werd uitgereikt aan Ria Jong - van Wanrooy van DVV '09, meest waardevolle speelster van het toernooi was Moniek Verweij van v.v. DJS en de prijs voor minst gepasseerde keepster is gegaan naar Lizette Melissant - de Vogel van v.v. Stellendam.

Er kan worden teruggekeken op een zeer geslaagd toernooi waarbij sportiviteit, gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel stonden.