Nu op de radio: Archipel bij nacht

Tulpenwandeltocht levert 5.000 euro op voor goede doelen

Foto

In het gebouw De Doele aan de Sint Joris Doelstraat in Sommelsdijk zijn dinsdagavond 13 mei 2014 cheques uitgereikt aan de goede doelen van de tulpenwandeltocht die plaats vond op 19 april 2014. Het was een gezellige drukte met sponsors, vrijwilligers en bestuursdelegaties van de voedselbank Goeree-Overflakkee en het Streekmuseum Goeree-Overflakkee.

Na een kort welkomstwoord van initiatiefnemer Hans Meijer voerde André Groenendijk het woord namens de organisatie. Hij schetste de activiteiten en ervaring van de organisatie van november 2013 tot heden. Hierna was het de beurt aan Irene Derksen om namens de organisatie de cheques uit te reiken.

Namens de voedselbank nam bestuurslid Fred van Leersum de cheque met daarop het prachtige bedrag van € 2.500 in ontvangst. Rinus Van Dam nam een ook een cheque van € 2.500 in ontvangst voor het Streekmuseum. Beide vertegenwoordigers gaven aan verheugd te zijn met de gift en deze nuttig te gaan besteden. Het Streekmuseum liet weten erg blij te zijn met alle PR rondom de tulpenwandeltocht en wil tijdens de 4e editie op zaterdag 18 april 2015 graag weer dienen als stempelpost.

De organisatie bedankt alle sponsors, vrijwilligers en wandelaars (521) voor het laten slagen van de 3e editie van de tulpenwandeltocht. Het thema tulpenwandeltocht verbindt natuur en cultuur is door de medewerking van velen uitstekend geslaagd. Opnieuw is gebleken dat bloeiende tulpenvelden een prachtig product zijn om Goeree-Overflakkee nog meer op de kaart te zetten in een ruime regio.

Medio november 2014 starten de voorbereidingen voor de vierde editie met ongetwijfeld weer mooie en gevarieerde wandelroutes.