Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Verslavingszorg bij ledenvergadering ChristenUnie

Op maandag 20 april 2009 houdt de kiesvereniging van de ChristenUnie haar jaarlijkse ledenvergadering in gebouw Vita Nova te Sommelsdijk. Naast het huishoudelijke gedeelte is er een informeel deel waarvoor ook niet-leden van harte worden uitgenodigd. Vanaf 20:30 uur zal de avond in het teken staan van verslavingszorg en jongerenwerk op Goeree-Overflakkee.

Het huishoudelijke gedeelte, dat van 20:00 tot 20:30 uur duurt, is besloten en hiervoor nodigt de ChristenUnie al haar leden uit. Vanaf 20:30 uur is er een korte inloop voor overige belangstellenden en vanaf 20:45 uur staat de avond in het teken van het veldwerk van Jaco Hakkenberg op het gebied van verslavingszorg.

Ed van Hell van Stichting Ontmoeting zal een presentatie geven. Vanuit de fractie zal Johan van Oostenbrugge een en ander toelichten. Vervolgens wil de organisatie met de aanwezigen over dit onderwerp doorpraten. Uiteraard zal de rol van de politiek op het gebied van verslavingszorg en jongerenwerk de insteek van de avond zijn.