Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Volg FlakkeeNieuws op Twitter

Foto

Nieuwsberichten van FlakkeeNieuws kunt u ook volgen via Twitter. Twitter is een zogenaamde gratis 'microblogdienst'. De gebruikers van Twitter delen hun leven met anderen door berichten van maximaal 140 tekens op internet te zetten. Korte berichtjes met tekst en links naar artikelen, foto's en video's. De redactie van FlakkeeNieuws zal naast links naar nieuwsartikelen ook korte berichten plaatsen welke niet op de website gepubliceerd worden.

De gebruikers van Twitter kunnen behalve zelf berichten plaatsen, ook automatisch de berichten van anderen volgen. Je meldt jezelf aan als 'volger' van iemand en dan verschijnen de berichten van deze gebruiker automatisch op je scherm. Jouw volgers zien dus ook automatisch wat jij op Twitter schrijft.

Twitter is steeds populairder aan het worden. Grote namen zoals president Barack Obama maar ook minister Maxime Verhagen twitteren er op los. Grote nieuwsorganisaties zoals New York Times, BBC World News maar ook de NOS gingen FlakkeeNieuws al voor met het plaatsen van berichten op Twitter.  De New York Times heeft al meer dan 1,8 miljoen volgers.

Klik hier voor de Twitter van FlakkeeNieuws.