Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

VVV Nederland viert feest, maak kans op een fiets

Foto

Nu de zomer in aantocht is wordt er weer volop gefietst door heel Nederland. En zoals u wellicht al weet bestaat VVV Nederland in het jaar 2010 maar liefst 125 jaar en heeft ter gelegenheid daar van door heel Nederland een Jubileumfietsroute gemaakt. De helft van de opbrengst is voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Maar ook u kunt mee profiteren van het jubileum. U maakt namelijk kans op een Union fiets ter waarde van € 449,00.

Wat moet u daar voor doen?
1. Ga naar één van de VVV kantoren bij u in de buurt (of in de buurt waar u op vakantie bent), koop de jubileum fietsroute , kies een lekkere dag uit om te fietsen en ga op pad en vergeet uw fototoestel niet.
2. Schrijf na afloop een leuk, boeiend, grappig of inspirerend verslag (max. 400 woorden) met minimaal 1 foto.
3. Stuur uw verhaal naar redactie@vvv.nl onder vermelding van verhalenwedstrijd VVV jubileumfietsroutes.
4. Geef duidelijk aan welke route u gefietst hebt en de naam van de provincie. Vermeld natuurlijk ook uw naam, adres en telefoonnummer.

Voor meer informatie over deze leuke actie kunt u terecht bij de VVV kantoren in Middelharnis, Hellevoetsluis, Oostvoorne en Brielle en het VVV agentschap in het gemeentehuis in Bernisse. Telefonische info: 0181- 401600 of 0187-484870.