Nu op de radio: Archipel bij nacht

Wegenonderhoud Goeree-Overflakkee 2014

logo-hdIn 2014 zal Hollandse Delta op wegen bij Nieuwe-Tonge, Herkingen en Ouddorp groot onderhoud verrichten. Vanaf 26 mei 2014 is gestart met de werkzaamheden. Bij groot onderhoud wordt bijvoorbeeld nieuw asfalt aangebracht of worden straatstenen, tegels en trottoirbanden vervangen. Maar ook worden beschadigde bermen aangevuld met grond of ander materiaal en wordt de belijning op wegen vervangen. Zo blijven de wegen veilig.

Op de website van het waterschap vindt u meer informatie over deze werkzaamheden, welke wegen het betreft en wanneer deze klaar zouden moeten zijn.

Hollandse Delta streeft naar het uitvoeren van de werkzaamheden volgens planning. Dat is niet altijd mogelijk. Wegenonderhoud is sterk afhankelijk van het weer. Bij slecht weer (regen) is het bijvoorbeeld niet mogelijk om te asfalteren. Dat kan leiden tot aanpassing van de oorspronkelijke planning.

Op de plaats van werkzaamheden moeten de weggebruikers de informatie op de gele borden volgen.

Contact
Wilt u een melding maken van een beschadiging aan de weg? Neem dan contact op met het waterschapsloket of bel: 0900-2005005 (10 cent per minuut).

Het waterschap beheert zo'n 1.600 kilometer wegen buiten de bebouwde kom op de Zuid-Hollandse eilanden. Elk jaar verricht Hollandse Delta groot onderhoud aan een deel van deze wegen.