Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Wethouder bezoekt cultureel centrum in Geervliet

logo_goeree-overflakkeeGezamenlijk met het stichtingsbestuur Melishof en de Dorpsraad Melissant bezocht wethouder Marnix Trouwborst sociaal cultureel centrum 'De Haveling' in Geervliet. Op 15 maart 2013 zijn zij gastvrij ontvangen door stichting Geervlietse Kernactiviteiten.

Met het oog op een nieuwe beheerswijze voor verenigingsgebouw 'Melishof' in Melissant, werd een oriënterend bezoek gebracht aan sociaal cultureel centrum 'De Haveling' in Geervliet. De Geervlietse accommodatie wordt zelfstandig beheerd en onderhouden zonder gemeentelijke subsidie. De heer Vermaas van de stichting Geervlietse Kernactiviteiten gaf uitleg over de wijze waarop deze beheerswijze met de stichting en de gemeente tot stand kwam. Het sociaal cultureel centrum 'De Haveling' heeft veel overeenkomsten met verenigingsgebouw 'Melishof'.

Als kernwethouder van Melissant, initieerde wethouder Trouwborst deze bijeenkomst met delegaties van het stichtingsbestuur Melishof en van de Dorpsraad Melissant. De oriënterende bijeenkomst werd als inspirerend en leerzaam ervaren. Het stichtingsbestuur en de dorpsraad werken gezamenlijk aan een toekomstbestendig exploitatieplan dat aan de gemeente wordt voorgelegd.