Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Wethouder slaat eerste paal zwemcomplex 't Zuiderdiep

Foto

Wethouder Trouwborst heeft op maandagmiddag 18 februari 2013 de eerste paal geslagen bij het zwemcomplex 't Zuiderdiep in Stellendam. Het zwembad wordt uitgebreid gerenoveerd.

In een kort tijdsbestek van slechts enkele maanden wordt het zwembad gerenoveerd en aangepast aan de actuele wensen van haar klanten op het gebied van comfort en attracties. Bovendien wordt ingespeeld op de steeds strenger wordende eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Vooral binnen
Het grootste deel van de renovatiewerkzaamheden speelt zich binnen in het gebouw af: de entree wordt anders, de kleedhokjes worden vervangen en de zwembaden en het perron worden opnieuw betegeld. Ook worden de verwarmings- en luchtbehandelingsinstallaties aangepast. De eerste paal die werd geslagen is ten behoeve van de uitbreiding van het kinderbad.

Feestelijke opening
Het zwembad is momenteel in verband met de renovatie gesloten. De werkzaamheden staan gepland tot en met juni. In juli wordt het zwembad opgeleverd en feestelijk geopend. Daarover volgt te zijner tijd uiteraard meer informatie.

Meer informatie
Als u meer informatie wenst met betrekking tot de verbouwing, dan kunt contact opnemen met John Albrechts, bedrijfsleider van het zwemcomplex. Hij is bereikbaar via (0187) 49 15 43 of per e-mail: j.albrechts@goeree-overflakkee.nl. De renovatie van het zwembad is uitgebreid te volgen via de facebookpagina van Zwemcomplex 't Zuiderdiep.