Nu op de radio: Archipel Actueel

Woninginbraken Goeree-Overflakkee

logopolitieHet inbrekersgilde weet het eiland Goeree-Overflakkee de laatste weken weer te vinden. Dit heeft geleid tot meerdere woninginbraken, met name in de gemeenten Middelharnis en Goedereede. De meeste van deze inbraken hebben overdag en in de vroege avonduren plaatsgevonden.

Bij enkele woninginbraken zijn personen gezien, die zich vermoedelijk verplaatsten met een voertuig. De politie is bijzonder geïnteresseerd in signalementen van verdachte personen en omschrijvingen van verdachte voertuigen.

De politie vraagt een ieder extra alert te zijn. Ziet u iets verdachts in uw omgeving? Een vreemde auto, vreemde personen of een andere situatie die u niet vertrouwt? Noteer dan zoveel mogelijk details en bel direct de politie via 0900-8844 of 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). In een acute (nood)situatie kunt u het alarmnummer 112 bellen.

Daarnaast kunt u uw woning ook beveiligen tegen het inbrekersgilde. Denk aan het sluiten van alle ramen en deuren als u weggaat of het aanlaten van lampen, maar ook aan het juiste hang- en sluitwerk.

De politie let op. U ook?