Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Zangers gezocht voor herdenking watersnoodramp

Drie kerken van Stellendam willen op 1 februari 2013 een herdenkingsbijeenkomst organiseren omdat het 60 jaar geleden is dat de watersnoodramp heeft plaatsgevonden. Tijdens deze bijeenkomst zal de 'Herdenkingscantate' van Arie J. Keijzer worden uitgevoerd. Hiervoor is men op zoek naar zangers die mee willen werken aan deze cantate.

Het is de bedoeling een projectkor te gaan samenstellen, dat zal bestaan uit koorleden en overige zangers uit de gemeente Goedereede.

Aangaande het instuderen van deze cantate, zijn er door de organisatie een aantal regels opgesteld:

  • Er zijn 10 repetitie avonden gepland, waarvan u er minimaal 8 aanwezig moet zijn.
  • Het projectkoor wordt samengesteld en gedirigeerd door Jan Bezuijen, het orgel zal worden bespeeld door Johan van Broekhoven.
  • De koorsamenstelling zal in totaal bestaan uit circa 100 zangers, er wordt verwacht dat u deze cantate al eens heeft gezongen of dat u voldoende kennis van het notenschrift heeft.
  • Indien zich te veel zangers opgeven, zal de dirigent aan de hand van ervaring en stemsoort selecteren.
  • De repetities gaan plaats vinden op donderdagavond in de Hervormde kerk aan de Bosschieterstraat van 19:45 uur tot 22:00 uur. 11 Oktober is de eerste repetitie avond.

De gezamenlijke kerken uit Stellendam stellen het erg op prijs als u zou willen meewerken. Informatie inwinnen, of het opgave formulier aanvragen via: projectkoor010213@gmail.com of telefonisch door te bellen met 06-21686073. Graag tussen 18:00 en 19:00 uur. De opgave kan tot 21 september 2012.