Nu op de radio: Ons Eiland,Altijd Dichtbij

Zwemclub de Stelle start nieuwe zwemseizoen

Zwemclub de Stelle is op zaterdag 21 augustus 2010 het nieuwe seizoen begonnen. Na de eerste ochtend trainingen werd er 's avonds bij de BBQ bijgepraat over de vakantie. Zwemclub de Stelle verwelkomt graag nieuwe leden die willen komen zwemmen.

Dit geldt voor zowel de jeugd als voor volwassenen. Wilt u lekker sporten dan is zwemmen een ideale sport want je gebruikt vele spieren en je conditie komt op een hoger niveau. Naast het zwemmen organiseert de zwemclub ook andere activiteiten voor haar leden. Voorbeelden zijn de sinterklaasavond voor de jeugd en het kerst gala voor alle leden en familie.

Jeugd stroomt in in de C-ploeg en op basis van gezwommen tijden en techniek kun je binnen elke ploeg doorschuiven naar een volgende baan / ploeg. De C-ploeg traint op zaterdag ochtend van 8:30 uur tot 9:15 uur. Voor leden van 18 jaar en ouder zijn er twee opties. De eerste is de groep wedstrijdzwemmers die trainen op dinsdagavond (20:30-21:15) / donderdagavond (20:30-21:30) en zaterdagochtend (10:15-11:15). De tweede optie is de trimzwem groep die op dinsdag avond zwemt van 21:15-22:00. Meer info kunt u vinden op de website www.destelle.nl. Voor iedereen geldt: de eerste keer trainen is gratis.