Lekker eten met gemak op Goeree-Overflakkee

Foto

Eten met gemak breidt haar bezorggebied uit met Cor en Elise Jansen, afkomstig uit Middelharnis. Cor en Elise veroveren daarmee een nieuwe regio voor Eten met gemak en zullen de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Nissewaard, Hellevoetsluis, Brielle, Westvoorne, Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland.

“Lekker eten met gemak, die woorden spreken voor zich! Een ruime keuze aan smakelijke maaltijden die met persoonlijke aandacht en een lach bij u thuis worden gebracht”, vertelt een enthousiaste Cor.

Cor Jansen heeft inmiddels flink wat ondernemerservaring en weet vanuit het verleden wat het inhoud om zich met maaltijden bezig te houden. Samen met zijn vrouw Elise hebben ze altijd een maaltijdservice gehad onder de naam Kookeiland GO. Door zich nu aan te sluiten bij Eten met gemak kiezen ze voor een nieuwe uitdaging waardoor ze nog beter kunnen inspelen op de wensen van de klant: “Gezien onze achtergrond vormen Eten met gemak en wij de juiste combinatie. De maaltijden zijn nóg lekkerder geworden”, zegt Cor over zijn keuze om als franchisenemer te starten.

De klanten in de regio krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden persoonlijk aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig als het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Cor Jansen.

Uniek aan de maaltijdservice van Eten met gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen, zelfs tot in de keuken. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, sluit Jansen af.

De maaltijdservice is beschikbaar voor iedereen die van vers, lekker en gevarieerd eten houdt. Een maaltijd bestellen is heel eenvoudig en snel geregeld, er kan al een gerecht besteld worden vanaf € 6,49.

Mantelzorgers of ouderen die op zoek zijn naar een goede maaltijd voor henzelf of ouders in de regio kunnen een proefbox bestellen van drie gerechten voor maar € 15,-. Bestellen kan door te bellen naar Cor en Elise Jansen via 0187-725 200.

Over Eten met gemak
Eten met gemak is als franchiseformule onderdeel van Food Connect, een autoriteit op het gebied van versbereide maaltijden en maaltijdcomponenten. In korte tijd is de succesvolle formule gegroeid naar 25 franchisenemers, die allen in hun eigen bezorggebied de klanten smaakvolle maaltijden aan huis bezorgen.