Nieuw duurzaam vakantiepark voor de echte natuurliefhebber

Foto behorende bij Nieuw duurzaam vakantiepark voor de echte natuurliefhebber

Voor de echte natuurbeleving kunnen liefhebbers vanaf deze week bij Roompot Vakanties terecht op het nieuw ontwikkelde Park Zeedijk. De eerste duurzame woningen op het park op Goeree-Overflakkee, omringd door de natuurgebieden de Slikken van Flakkee en de Oude Dee, zijn gereed voor de verhuur.

Op het kleinschalige vakantiepark, op steenworp afstand van de Grevelingen, komen in totaal 77 luxe vier- en zespersoons recreatieverblijven die worden gebouwd met duurzame materialen. De gevelbekleding is gemaakt van WaxedWood, hout dat afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Ook is er de mogelijkheid om de daken van zonnepanelen te voorzien.

De woningen liggen op ruime kavels van 400 vierkante meter of meer die naadloos overgaan in de omliggende natuur. Het terrein laat zo veel mogelijk ruimte over voor struiken, gras, bomen en het aangelegde natuurgebied met water en riet. “Deze optimale beleving, de waterrijke omgeving met twee mooie jachthavens én de prachtige natuurgebieden maken het park uniek”, vertelt Marlies van der Vlugt, mede-eigenaar van het park.

Genieten en luxe
“We merken dat sommige van onze gasten echt een voorkeur hebben voor kleinschaligheid en rust. Park Zeedijk sluit perfect aan bij deze wensen”, vertelt Jurgen van Cutsem, CEO van Roompot Vakanties. “Hier kunnen gasten optimaal genieten van de natuur, maar zijn ze wel verzekerd van alle luxe en kwaliteit die ze van een Roompotverblijf mogen verwachten.”

Het park van 5 hectare groot wordt ontwikkeld door de familie Van der Vlugt, een familiebedrijf met al 25 jaar ervaring in de recreatiesector. De onderneming bestaat uit een drietal recreatiebedrijven, ieder op een A-locatie. Daarnaast runnen ze ook nog een modern akkerbouwbedrijf.

Verhuur en verkoop
De familie van der Vlugt draagt zorg voor het onderhoud van Park Zeedijk en de ontvangst van de gasten. Roompot Vakanties organiseert exclusief de verhuur, de verkoop wordt gezamenlijk door Roompot Projects en Park Zeedijk georganiseerd.

Park Zeedijk wordt in twee fasen gerealiseerd. Voor de eerste fase zijn de civieltechnische werkzaamheden al volledig afgerond en zijn de eerste verblijven gerealiseerd. De volgende fase volgt in de loop van dit jaar. Kopers kunnen hun vakantiewoning voor eigen gebruik houden, maar ook aanbieden voor de verhuur. Geïnteresseerden kunnen tijdens het verkoop- en informatieweekend op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 op de projectlocatie meer te weten komen over dit unieke project.

Meer zakelijknieuws van Goeree-Overflakkee:

Camping De Lage Werf wint 3 jaar op rij een Gouden Zoover Award

Op 16 januari 2019 zijn de prijswinnaars van de Zoover Awards bekend gemaakt. Gedurende het hele jaar 2019 zijn er voor Ca...

Bezorgen van brood op Goeree-Overflakkee

Twee jonge ondernemers uit Middelharnis, onder de vlag Broodbutler, slaan de handen ineen met de lokale bakkerijen van Goe...

CDA op bedrijfsbezoek in Ouddorp en Nieuwe-Tonge

Op woensdag 11 december 2019 heeft het CDA Goeree-Overflakkee bedrijfsbezoeken afgelegd in de serie: jonge ondernemers op ...

Center Parcs Port Zélande ontvangt Green Key Goud-certificaat

Center Parcs Port Zélande heeft begin oktober 2019 het Green Key Goud-certificaat gekregen. Met deze certificering ...

Oprichting Service Opleidingen Droge Bulk

Donderdag 18 september 2019 werd stichting Service Opleidingen Droge Bulk (SODB) een feit. Onder toeziend oog van notaris ...