Visser & Visser organiseert Prinsjesdagjournaal

Foto

Naar aanleiding van Prinsjesdag, organiseerde Visser & Visser Middelharnis op 17 september 2020 een Prinsjesdagjournaal met partner en fiscalist Harold van den Berge en co-host Cees Vingerling. In een live-uitzending bespraken zij de belangrijkste aandachtspunten voor ondernemers uit de belastingplannen van het kabinet voor het komende jaar. De kijkers kregen een ontbijtje opgestuurd via de post, om de traditie van het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt in ere te houden.

Wilt u de uitzending terugkijken? Dat kan via www.visser-visser.nl/prinsjesdag2020.

Visser & Visser stelde een persoonlijke mail samen met daarin klantspecifieke adviezen. Voor het opstellen van het unieke klantprofiel is data vanuit verschillende bronnen gecombineerd, zoals financiële data, fiscale aangiften, de salarisadministratie en openbaar toegankelijke bronnen. Partner Erik Klop: "Voor het zesde jaar op rij versturen we deze mailing. Visser & Visser loopt voorop op het gebied van digitale dienstverlening. We hechten veel belang aan de inzet van data in de dienstverlening naar onze klanten, data is immers de toekomst. Het geeft ons de mogelijkheid om de algemene plannen die het kabinet presenteert door te vertalen naar de persoonlijke situatie van de ondernemer."

Kenmerkend voor Visser & Visser is het gebruikmaken van enerzijds de beschikbare data die aanwezig is en anderzijds een persoonlijke aanpak. De persoonlijke Prinsjesdagmailing is daar een mooi voorbeeld van. Op www.visser-visser.nl/prinsjesdag2020 leest u in de special meer over alle fiscale maatregelen die het kabinet in de Prinsjesdagstukken heeft aangekondigd.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina