Dat was nog eens een leuke avond!

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Afgelopen woensdag 17 december 2003 speelde, op uitnodiging van Stichting FlakkeeNieuws, Louis van Dijk in 't Prieel van de Staver te Sommelsdijk. De avond was zeer geslaagd. Veel Flakkee├źnaars hebben genoten van de talenten van de bekende Nederlander. Louis speelde eigen keuze maar ook verzoeknummers opgegeven door het publiek. En juist de verzoeknummers vielen goed in de smaak, Louis maakte van de meest uiteenlopende nummers een grote improvisatie.

De reacties op het concert waren alleen maar positief. Dat hoort de organisatie natuurlijk graag! Op de planning staat alweer een volgend concert in 2005. Suggesties zijn altijd welkom op: info@flakkeenieuws.nl

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina