ChristenUnie Middelharnis organiseert nieuwjaarsbijeenkomst

Op vrijdagavond 16 januari 2009 organiseert de kiesvereniging van de ChristenUnie in Middelharnis een nieuwjaarsbijeenkomst voor leden en belangstellenden. De bijeenkomst wordt gehouden in gebouw Vita Nova, Van Aerssenstraat 5 te Sommelsdijk en begint om half acht.

De avond zal in het teken staan van de toekomst van de partij (er komen verkiezingen aan volgend jaar), de gemeente (wat voor gemeente is Middelharnis over tien jaar, een bruisend toeristisch centrum of een rustoord voor gepensioneerden) en het eiland (hoe ziet Goeree-Overflakkee er over tien jaar uit, hoe gaan de vier gemeenten samenwerken).

Na een gezellige inloop, waarbij vooral de ontmoeting centraal staat, is er een meer inhoudelijk programma. De hele avond vindt plaats in een losse en ontspannen sfeer en heeft dan ook het karakter van een politiek café. Een landelijk politicus van de ChristenUnie zal in een bijdrage ingaan op de toekomst van het eiland en een panel met plaatsgenoten gaat met de zaal in discussie over stellingen die zijn ontleend aan de toekomstvisie van de gemeente Middelharnis die volgende maand zal worden vastgesteld.

Iedereen die zich aangesproken voelt door de standpunten die de ChristenUnie uitdraagt wordt van harte uitgenodigd om naar deze nieuwjaarsbijeenkomst te komen. Meer informatie is te vinden op de website middelharnis.christenunie.nl.