Nu op de radio: De late avond

D66 doet mee aan herindelingsverkiezingen

De nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee moet volgens D66 betrouwbaar, open, servicegericht en slagvaardig zijn. Zeker in de roerige periode na de herindeling willen zij een bestuur waar het eiland van oost tot west trots op kan zijn, dat daadkrachtig te werk gaat, dat ze vertrouwen en dat hen vertegenwoordigt; zodat u in 2018 kunt zeggen: "Het bestuur van de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee is er in geslaagd om de herindeling tot een succes te maken!".

Dit vraagt om een bestuur dat eenduidige regels hanteert, dat een partner is voor haar burgers is en dat open en transparant de uitdagingen aangaat.

D66 doet daarom mee aan de herindelingsverkiezingen voor de nieuwe gemeente Goeree-Overflakkee. Onder het adagium "En nu samen Vooruit!!" willen zij de gezamenlijke toekomst tegemoet treden.

De kandidatenlijst wordt aangevoerd door Henk-Peter Koster uit Herkingen, Leneke Kieviet uit Oude-Tonge en Djoeke de Haan uit Middelharnis. Voor de rest van de lijst kunt u terecht op www.d66goeree-overflakkee.nl.