Winterse50 op Radio Superstar

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

De Winterse-50 is het grootste samenwerkingsverband van Nederland en Belgie. 138 Omroepen zenden deze winterse-50 uit, en Radio Superstar is er daar 1 van. Op 21 December draaien John, John, Ed, Lauw en Yoran de 50 beste en gezelligste kerstplaten.

De afgelopen weken heeft u kunnen stemmen via www.winterse50.nl waardoor u leuke prijzen kunt winnen. De winnaar wordt bekend gemaakt in de uitzending op 21 december van 13:00 uur tot 18:00 uur op de lokale omroep van de gemeente Middelharnis, Radio Superstar. Dus luister zondag 21 december aanstaande naar Radio Superstar. Te beluisteren op 105.9 (kabel gem. Middelharnis) en 107.3 FM (vrije ether).

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina