Open Dag Zorg

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Wat gebeurt er achter de muren van de zorginstelling bij u in de buurt of het gebouw waar u dagelijks langsrijdt? Hoe is het om er te werken? Wat betekent een verblijf voor cliënten? De Open Dag Zorg van 20 maart 2004 is een uitstekende gelegenheid om antwoord op uw vragen te krijgen. U kunt zonder afspraak achter de schermen kijken en kennismaken met de mensen die in de zorg werken en verblijven.

In 2003 gingen ruim 150.000 mensen u voor. Zij bezochten ruim 900 zorginstellingen, die tal van activiteiten organiseerden. De positieve geluiden waren aanleiding om de Open Dag Zorg dit jaar opnieuw te organiseren.

Veel te beleven
De landelijke Open Dag Zorg is dé gelegenheid om eens een kijkje te nemen achter de schermen van de zorginstellingen. Een groot aantal zorginstellingen op de Zuid-Hollandse eilanden zet vanaf 10.00 uur de deuren open. Er valt veel te beleven: informatiemarkten, rondleidingen, activiteiten en demonstraties. Wilt u meer weten over de zorg? Of hebt u misschien plannen om carrière in de zorg te maken? Schrijf deze datum dan alvast in uw agenda.

Allerlei zorg- en welzijnsinstellingen presenteren zich
We willen laten zien dat werken in de zorg mooi, leuk en belangrijk, maar soms ook moeilijk werk is. En dat we mensen goede toekomstperspectieven en veel moge­lijkheden voor ontplooiing bieden. Het vrijwilligerswerk komt uiteraard ook aan bod. In het overzicht hieronder ziet u welke zorginstellingen op 20 maart een open dag organiseren. Binnen elke instelling is ook de thuiszorg van de Zorg en Welzijn Groep vertegenwoordigd. Bovendien vindt u er andere lokale zorg- en welzijnsaanbieders. Zo krijgt u een gevarieerd beeld van de vele mogelijkheden om te werken of leren in de zorg. De open dag is niet alleen bedoeld voor mensen die willen werken in de zorg. Ook als u gewoon een kijkje wilt nemen in een verzorgings- of verpleeghuis, bent u van harte welkom.

Jaarmarkt Grootenhoek Hellevoetsluis
Op 20 maart wordt eveneens de Jaarmarkt in verpleeghuis Grootenhoek georganiseerd. Vanaf 9.00 uur staan er tal van activi­teiten op het programma zoals de rommelmarkt, veiling, diverse spelletjes en een Rad van Avon­tuur met geweldige prijzen. De opbrengst wordt gebruikt om voor de bewoners van het verpleeghuis allerlei extra’s te realiseren.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina