DES'67 - Bernisse 1-2 (1-1)

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Opstelling DES'67:
John Smit, Peter van Zielst, Leon de Berg, Leonard de Jong, Arjan Weststrate (46 Michel Melissant), Pascal Vogelaar, Barry Breur, Eric Graafland, Ludwig Robijn (60 Melvin Kaslander), Matthias van Brussel, Rob van Gils (75 Niels Droger).

Doelpunt:
Eric Graafland

Kaarten:
geen

Verslag:
DES begon gemotiveerd aan deze wedstrijd. Met de verliespartij in de uitwedstrijd nog in het achterhoofd, wilde DES wat rechtzetten. Voetballend kwam Bernisse er dan ook niet aan te pas de eerste helft. Toch kwam DES achter. Uit de eerste corner van Bernisse werd er niet goed ingegrepen en de bal verdween in het net. DES bleef echter vroeg druk zetten en probeerde via de zijkanten gevaarlijk te worden. Na een goede actie van Matthias van Brussel, kon Eric Graafland diens voorzet oppikken en alleen op de keeper afgaan. In twee instanties weet Eric dan ook de bal beheerst in het doel te tikken. Kansen waren er volop voor DES om voor rust de wedstrijd al te beslissen, maar oog in oog met de Bernisse doelman stond het vizier niet op scherp. Na rust veelal hetzelfde spelbeeld. DES bepaald de wedstrijd en Bernisse probeert af en toe te counteren. Als DES wat meer risico gaat nemen wordt Bernisse ook wat gevaarlijker. De lat behoed DES voor een onverdiende achterstand. Toch is het een kwartier voor tijd Bernisse dat met de punten aan de haal gaat. Een counter, niet goed ingrijpen en de bal ligt achter John Smit. Wat DES daarna nog probeert, de bal gaat er niet meer in. De goed leidende scheidsrechter hield de kaarten deze middag op zak.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina