Jezus in zijn tijd

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

De commissie Kerk en Israël van de gereformeerde kerk van Middelharnis nodigt belangstellen hartelijk uit voor een open avond. Het thema zal zijn 'Jezus in zijn tijd'. Ds. L.J. Lingen zal dan een inleiding houden waaruit zal blijken dat de persoon van Jezus niet zomaar uit de lucht komt vallen.

Jezus is te plaatsen binnen de Joodse stromingen van zijn tijd: Farizeeën, Sadduceeën, Essenen, Zeloten en Chassidim. Maar ‘past’ hij wel ergens in? Een avond voor ieder die zich wil verdiepen in Jezus en zijn Joodse achtergrond. Welkom op maandag 29 september om 20.00 uur in de gereformeerde kerk van Middelharnis, Kon. Julianalaaan 64. Info: 482944 of 652196

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina